Vopsea Raptor Colorabil U-POL 5L CU INTARITOR


780,00 RON
In stoc
Cantitate

Descriere


RAPTOR este o vopsea de protectie antizgarieturi special creata pentru a proteja orice suprafata impotriva celor mai solicitante situatii. Protejeaza impotriva zgarieturilor, ruginei, coroziunii si temeraturilor extreme. Raptor ofera suprafetelor rezistenta foarte mare la deteriorarile mecanice si patarea cu diferite substante chimice.

Ofera un aspect unicat, find solutia perfecta pentru autovehicule de teren, competitii off-road, dar si tunning.

Poate fi aplicata dupa preferinta, cu textura sau fina ca o vopsea clasica, folosind pistolul RAPTOR, pistolul de antifonat, pistolul clasic sau cu trafalet ori pensula.

Varianta pigmentabila poate fi nuantata in orice culoare, prin adaugarea a 100 ml vopsea auto metalizata sau nemetalizata la fiecare litru de vopsea raptor. Vopseaua Raptor poate fi aplicata cu textura mare sau marunta, dar poate fi aplicata si neteda ca o vopsea normala.

Este un produs 2K, semiflexibil, cu baza poliurentic-acrilica ce ofera o rezistenta foarte mare la socurile mecanice si razele solare UV.

RAPTOR asigura protectie impotriva ruginii, coroziunii, umezelii si temperaturilor extreme. Rezistent impotriva combustibililor, uleiurilor hidraulice, urinei animale, apei sarate si altele.

6

ACCESORII NECESARE

Transport gratuit

Pentru orice comanda de peste 300 RON!

Livrare rapida

Comanda acum si primesti produsul in 24h-48h

Siguranta

Plata ramburs sau card pe platforma securizata.

Consiliere gratuita

Consiliere gratuita in alegerea produsului ideal.