RAPTOR este o vopsea antizgârieturi special creată pentru a proteja orice suprafaţă împotriva celor mai solicitante situaţii. Este o vopsea texturata de tip vopsea cauciucată dar fără continut de cauciuc, fiind semiflexiilă și rezistentă la mulți factori de stres mecanic.

Oferă un aspect unicat, find soluţia perfectă pentru autovehicule de teren, competiţii off-road, dar şi tunning.

Poate fi aplicată după preferinţă, cu textură sau fină ca o vopsea clasică, folosind pistolul RAPTOR, pistolul de antifonat, pistolul clasic sau cu trafalet ori pensulă.

Se aplică foarte uşor, nefiind necesară folosirea cabinei de vopsit şi necesită o pregatire foarte simplă a suprafeţei.

Poate fi nuanţată în orice culoare de vopsea metalizată sau nemetalizată şi permite adăugarea de lac în amestec pentru un finisaj lucios.

Este un produs 2K, semiflexibil, cu bază poliurentic-acrilică ce oferă o rezistenţă foarte mare la şocurile mecanice şi razele solare.

RAPTOR asigură protecţie împotriva ruginii, coroziunii, umezelii şi temperaturilor extreme. Rezistent împotriva combustibililor, uleiurilor hidraulice, urinei animale, apei sărate şi altele.
7 Motive pentru care să alegi RAPTOR


1

DURABILĂ


Protejează împotriva zgârieturilor, ruginei, coroziunii şi temeraturilor extreme. Raptor oferă suprafeţelor rezistenţă foarte mare la deteriorările mecanice şi pătarea cu diferite substanţe chimice. Rezistent împotriva combustibililor, uleiurilor hidraulice, urinei animale, apei sărate şi altele.

2

PERSONALIZABILĂ


Raptor este disponibilă în varianta de culoare neagră sau varianta alb transparentă care este colorabilă. Varianta colorabilă poate fi nuanţată în orice culoare, prin adăugarea a 80 de grame vopsea auto metalizată sau nemetalizată la fiecare sticlă de vopsea Raptor. Vopseaua Raptor poate fi aplicată cu textură mare sau măruntă, dar poate fi aplicată şi netedă ca o vopsea normală.

3

RAPID ŞI UŞOR DE FOLOSIT


Poate fi aplicată cu pistolul RAPTOR, pistolul de antifonat, pistolul clasic de fuller, rolă sau pensulă. Aderă pe multe tipuri de suprafeţe şi este uşor spălat şi întreţinut.

4

IMPERMEABILĂ


Asigură etanşare împotriva apei şi fluidelor, împidicând pătrunderea umezelii în suprafaţă, reducâd astfel riscul de apariţie a ruginei.

5

REZISTENTĂ LA RAZELE U.V


Special creat pentru a fi aplicat pe metal înainte de vopseaua Raptor, asigură protecţie maximă anti-corozivă.

6

GRUND EPOXY ANTI-COROZIV


Special creat pentru a fi aplicat pe metal înainte de vopseaua Raptor, asigurând protecţie optimă anti-corozivă.

7

POSIBILITATE ADĂUGARE ADITIV ANTI-ALUNECARE


Raptor TRACTION este un aditiv sub formă de microgranule ce se adaugă în vopseaua RAPTOR şi oferă o suprafeţelor proprietate anti-alunecare conform standardelor BS 7976-2.RAPTOR - Ghid de aplicare


1

g136200.jpg

CURĂŢAŢI SUPRAFAŢA

Îndepărtaţi stratul deteriorat. Curăţaţi şi degresaţi suprafaţa cu degresant U-POL S2002 sau un degresant auto profesional.

2

g239443.jpg

ŞLEFUIŢI SUPRAFAŢA

ŞLEFUIŢI/MĂTUIŢI suprafaţa cu disc abraziv P80-P180 şi cu pâslă roşie pe zonele cu acces dificil. Curăţaţi şi degresaţi iarăşi suprafaţa.Pe zonele greu accesibile unde nu se poate şlefui cu abraziv sau pâsla, aplicaţi spray grund de aderenţă GRIP#4.

3

g357144.jpg

GRUNDUIŢI SUPRAFEŢELE

Grunduiţi local zonele unde metalul a fost expus în urma şlefuirii.Metalul gol,aluminiul,galvanul, trebuiesc grunduite cu un grund acid ca spray ACID#8 sau cu un grund epoxy, pentru a asigura aderenţă şi protecţie anticorozivă optimă.

4

g495548.jpg

MIXARE RAPTOR

RAPTOR se amestecă cu întaritorul în proporţie de 3:1.La Kiturile de 0.95 litri se toarnă flaconul de 237 ml de întăritor în sticla de 711 ml vopsea Raptor.

Kiturile de 3,8 litri sunt prevăzute cu o cană de plastic gradată la 237 ml pentru dozarea corectă a întăritorului.Turnați cu ajutorul canei gradate 237 ml de întăritor în fiecare sticlă de vopsea Raptor.

5

g513246.jpg

AGITAŢI

 Înfiletați capacul pe sticlă și agitaţi cel puţin 3-4 minute pentru ca amestecul de vopsea şi întăritor să fie realizat corect.

Atenție: Dacă sticla nu este agitată bine 3-4 minute, amestecul nu va fi omogen și vopseaua nu se va întării corespunzător.

6

g681294.jpg

TRAGEŢI

Ataşaţi pistolul RAPTOR la sticlă. Ajustaţi presiunea la pistol intre 3-6 BAR, în funcţie de textura dorită.Aplicaţi vopseaua la distanţă intre 45-100 cm de piesă,în funcţie de textura dorită. Textură mare(3 BAR la 45 cm de piesa vopsită). Textură măruntă (6BAR la 70-100 cmde piesa vopsită).

7

g786812.jpg

NUMĂRUL DE STRATURI

Aplicaţi 2-3 straturi, cu pauză de 60 de minute intre straturi. Evitaţi aplicarea în straturi încărcate, recomandat este 3 straturi moderate în loc de 2 straturi încărcate.

8

g867323.jpg

SUPRAVOPSIREA

RAPTOR poate fi supravopsită cu majoritatea vopselelelor moderne.După aplicarea vopselei RAPTOR se lasă un timp de uscare de 24 de ore, după care se mătuieşte cu pâsla, se suflă şi se aplică vopseaua dorită .

9

g98312714916.jpg

USCAREA

Uscarea la atingere este la 60 minute de la aplicare.Vopseaua trebuie să fie ferită de ploaie sau apă timp de minim 3 zile. Folosirea uşoară este la 4 zile de la aplicare.Folosirea normală la 15 zile de la aplicare.

Maturarea și rezitența finală a vopselei este la 30-40 zile de aplicare la  temperaturi de + 20 de grade.

10

g109396050088.jpg

CURĂŢAREA ŞI DEZIZOLAREA

Curăţarea pistolului, gazările se vor face cu nitro diluant sau acetonă. Muchiile şi ramele mascate se vor dezizola la 30 de minute după aplicarea ultimului strat de vopsea Raptor.

Lightbox Example

Transport gratuit

Pentru orice comanda de peste 480 RON!

Livrare rapida

Comanda acum si primesti produsul in 24h-48h

Siguranta

Plata ramburs sau card pe platforma securizata.

Consiliere gratuita

Consiliere gratuita in alegerea produsului ideal.